Risico-en Verzekeringsadvies voor het MKB

Onafhankelijk Advies 

Van Kranenburg Risico- en Verzekeringsadvies is niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij. Daardoor krijg je goed advies en verzekeringen tegen de beste premie. Ik vind het belangrijk om jou en je onderneming goed te leren kennen en daarvoor neem ik ook de tijd. 

Natuurlijk vergelijk ik meerdere aanbieders en voorkom ik dat je dubbel of onnodig verzekerd bent. Ook na het afsluiten van de verzekering sta ik voor je klaar, bijvoorbeeld als er schade is. 

Sander van Kranenburg

Speciaal voor het MKB

Zakelijke verzekeringen en risicoadvies is een specialisme. Daarom adviseer ik alleen aan bedrijven en kun je bij mij alleen zakelijke verzekeringen afnemen. 

Door mijn jarenlange ervaring als casemanager, weet ik wat er komt kijken bij (langdurig) verzuim van personeel. Ik kan je adviseren over de mogelijkheden om hier preventieve maatregelen te treffen en welke mogelijkheden er zijn wat verzekeringen betreft.

Je kunt bij mij terecht voor de Verzuimverzekering, de MKB Verzuim-ontzorgverzekering, de WGA Eigen Risicodrager Verzekering en aanvullende verzekeringen voor je personeel, zoals de WGA-hiaat verzekering

Ook met zakelijke schadeverzekeringen, bijvoorbeeld voor je auto, inventaris, bedrijfspand of aansprakelijkheid kan ik je helpen.  

Dankjewel voor het bezoek aan mijn website. Je vind hier informatie over mij, mijn werkwijze en wat jij daar als ondernemer aan hebt. 

Ik zie vaak dat ondernemers worstelen met (de regels rondom) verzuim. Om duidelijkheid te geven over dit complexe onderwerp, heb ik een e-book geschreven.

Ik behandel de basis, en verwijs veel door naar waar je meer informatie kunt vinden. In dit e-book deel ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Na het lezen van dit boek heb je een idee over de kosten en risico’s van verzuim. En wat er aan te doen is. Je weet wat je rechten en plichten zijn als werkgever.

Mijn doel is ondernemers (financiële) problemen te besparen, door goed advies en door samen te werken. Met goed inzicht in je risico's neem je beter geïnformeerde beslissingen. Wil je het e-book: 'Mijn werknemer is ziek, wat nu?' ontvangen? Stuur me dan een email: sander@vkrisk.nl of via WhatsApp.

gratis e-book